avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 585 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Inchiriere apartament in regim hotelier intr-un bloc ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Inchiriere apartament in regim hotelier intr-un bloc cu asociatie de proprietari

Un vecin are un apartament cu 3 camere, 2 fiind in regim hotelier. Ce obligatii are proprietarul fata de asociatia de locatari ?
Cel mai recent răspuns: ioan tarhon , utilizator 06:44, 20 Septembrie 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Vecinul a inchiriat ca persoana fizica sau ca persoana juridica
Daca este persoana juridica trebuie sa incheie cu asociatia d eproprietari conventie conform disp HG nr 1588/2007
Daca este persoana fizica urmeaza sa anunte oficial asociatia despre numarul de chiriasi
Este persoana fizica. Ce lege sau altceva il obliga sa anunte asociatia?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, ca asociatie de propietari pot plati impozit doar ... alex_alex58 alex_alex58 Buna ziua, ca asociatie de propietari pot plati impozit doar pentru o suma de bani provenita din chirii , pentru plata facturilor ?. Mentionez doar pentru ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! am o dilema si am nevoie de ajutorul dumneavoastra. ... Grundy Grundy Buna ziua! Am o dilema si am nevoie de ajutorul dumneavoastra. Fac parte de putin timp din comitetul executiv al unui bloc si m-am lovit de cateva lucruri pe ... (vezi toată discuția)
Apartamente inchiriate temporar(hotelier) - din asociatia de proprietari constantin.sendrea constantin.sendrea Care sunt obligatiile Proprietarului si a Asociatiei de proprietari in cazul in care o proprietate sau mai multe din cadrul asociatiei de proprietari este ... (vezi toată discuția)