avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 657 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Conflict angajat -angajator după revenirea din ccc
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Conflict angajat -angajator după revenirea din ccc

Buna seara ,
Revenirea din CCC S-a produs ca un șoc ,aflând ca nu mai dețin funcția de conducere (atribuțiile pe care le aveam inainte nu le mai Execut ,dându-mi-se unele de rang inferior si evident si schema de bonusare una inferioară celei pe care am avut-o inainte de a intra in CCC .
Menționez ca salariul brut a ramas același .
Cum procedez ca sa-mi reiau activitatea de dinainte de CCC?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:18, 21 Septembrie 2017
Sesizati ITM-ul/ Inspecţia Muncii, pentru incalcarea de catre angajator a dispozitiilor art.10 alin.8 din Legea 202/2002.

art.10
...
(8) La încetarea concediului de maternitate, a concediului pentru creşterea copiilor în vârstă de până la 2 ani, respectiv 3 ani în cazul copilului cu dizabilităţi sau a concediului paternal, salariata/salariatul are dreptul de a se întoarce la ultimul loc de muncă ori la un loc de muncă echivalent, având condiţii de muncă echivalente, şi, de asemenea, de a beneficia de orice îmbunătăţire a condiţiilor de muncă la care ar fi avut dreptul în timpul absenţei.
.....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Modificare salariu întoarcere cic Alelena Alelena Buna ziua, In urma concediului de creștere a copilului ,având contractul suspendat au avut loc majorări salariale anuale plus o majorare venită din ... (vezi toată discuția)
Ajustarea salariului la intoarcerea din ccc Iulia Nicoara Iulia Nicoara Buna seara, In februarie voi reveni din CCC, dupa 1 an si 9 lui. As dori sa stiu daca este normal sa primesc un salariu mai mare, ajustat cu toate maririle ... (vezi toată discuția)
Revenire din cic ,angajator care a desființat postul Paula s. Paula s. Buna ziua As dori sa întreb dacă e normal că angajatorul sa mi fi desființat postul cat eram in cic și acum sa mi ofere un job sub calificarea studiile ... (vezi toată discuția)