avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 256 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Rețetă compensată pe baza recomandării ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Rețetă compensată pe baza recomandării specialistului

Medicul de familie iti poate elibera reteta compensata in baza unei retete (fara scrisoare medicala) emise de un medic specialist?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 00:07, 22 Septembrie 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
DEPINDE de la caz la caz, și de la boală la boală.
Dacă veniți la el cu o rețetă necompensata de la un alt doctor, dar nu aveți și scrisoare medicala de la medicul specialist, nu are dreptul sa vă dea acele medicamente compensate.
Mergeți la medicul de specialitate și solicitați scrisoare medicala, sau vă cumpărați medicamentele la liber.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot obtine scrisoare medicala pe baza unui raport medical ? Cristian2003 Cristian2003 Buna ziua, recent mi-am schimbat medicul specialist (neurolog) deoarece sufar de epilepsie, dupa ce mi-am schimbat medicul am fost la cel nou insa acesta nu ... (vezi toată discuția)
Refuz eliberare scrisoare medicala de catre medic specialist dupa operatie la clinica privata nicuph nicuph De ani de zile merg la control la medic oftalmolog in Ploiesti si de fiecare data (odata pe an) imi da scrisoare catre medicul de familie cu tratamentul pentru ... (vezi toată discuția)
Exista aceasta legea invocata de medicul de familie? Tallulah Tallulah As dori sa stiu daca exista cumva o lege conform careia medicul de familie sa nu poata elibera in aceeasi luna trimitere si reteta, intrucat eu nu am reusit sa ... (vezi toată discuția)