Media Intră în comunitate
avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 634 soluții astăzi

Specialiștii de la Deloitte România, Reff & Asociații, Radu Opriș, Biriș Goran și R&R Partners vin la Conferința avocatnet.ro să clarifice probleme des întâlnite în cadrul departamentelor de HR & salarizare ale oricărei companii. Rezervă loc și participă!

Forum Discuţii contabile şi ... Cafeneaua economiştilor dosarul preturilor de transfer
Discuție deschisă în Cafeneaua economiştilor

dosarul preturilor de transfer

Tatal are firma in Romania, fiul in Franta.Firma din Romania lucreaza lohn pentru cea franceza. Se face acel dosar al preturilor de transfer?Am colegi care insista ca firmele sunt afiliate! Cei doi nu detin parti sociale la firma celuilalt! Multumesc!
Cel mai recent răspuns: iMarian3 , utilizator 22:18, 29 Ianuarie 2021
Da, asa e, sunt societati afiliate pentru ca sunt detinute de persoane care au grad de rudenie I.
Da asa este prezentat in lege, daca ai nevoie de ceva, poti gasi aici informatii [ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Societati afiliate MariaMarcela MariaMarcela Buna ziua! Fiul are societate in Franta, tatal are societate in Romania.Firma din Romania executa un lohn pentru cea franceza. Sunt considerate aceste firme ... (vezi toată discuția)
Dosar preturi de transfer tcory tcory Buna ziua , Puteti sa imi explicati daca este mai usor intocmirea acestui dosar de preturi de transfer de o firma specializata sau se poate intocmi si de ... (vezi toată discuția)
Dosarul preturilor de transfer adrycrys adrycrys Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu un raspuns la urmatoarea intrebare: societatea noastra (A) intentioneaza sa realizeze relatii comerciale cu alta ... (vezi toată discuția)