avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 584 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Autorizare ISCIR
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Autorizare ISCIR

Pot obtine autorizatie de operator buldo excavator de la ISCIR daca am cursul facut in Italia?
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 16:16, 22 Iunie 2021
Daca detineti autorizatie emisa de catre institutia italiana (ISCIR) sau dovada emisa de firma care a organizat cursul de absolvire in Italia, puteti merge cu aceasta la ISCIR teritorial din judetul dvs. si dupa caz, primiti autorizatie pentru prestare activitate in Romania.
De mutat discutia in sectiunea de forum ssm-protectia muncii.
Ultima modificare: Sâmbătă, 23 Septembrie 2017
POPA GHEORGHE, Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca
Am făcut cursul pentru Mașinist pentru mașini de terasament și de unde pot obține autorizația pentru buldo-exavator...... am și permis auto doar categoria B....aștept un răspuns ,va mulțumesc..
Autorizatia ISCIR se obtine prin firma care a organizat cursul in urma unui test.
Nu mai postati in discutii deschise anterior pentru a nu obliga pe cei care doresc sa comenteze, sa reciteasca tot ceea ce s-a scris deja. Deschideti o discutie noua.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot sa conduc buldoexcavator cu cat b? Radasanu Radasanu Multi sustin ca nu!! dar totusi este un utilaj de construcii si este inclus in cat TR legislatia rutiera spune clar ca pot conduce cu cat B utilajele si ... (vezi toată discuția)
Infiintare pfa firma de protecta muncii ssm CristinaBaltaretu CristinaBaltaretu Buna. As vrea sa fac un curs de Protectia Muncii (SSM) si apoi sa imi deschid PFA in acest domeniu. As vrea sa va intreb daca este posibil in Romania sa fii ... (vezi toată discuția)
Autorizatie stivuitorist pierduta in belgia anul trecut? Dyncer Dyncer Ce trebuie sa fac pentru a obtine un duplicat la autorizației? (vezi toată discuția)