Buna ziua,
Propun sa existe o anumita ordine bine definita in catalogul consultantilor (de ex. dupa rating sa se stabileasca un al doilea criteriu de departajare concret, cum ar fi nivelul de popularitate sau nr. de mesaje scrise - ma refer aici la consultantii cu acelasi rating)...e deranjant sa deschizi paginile de la sectiunea "Consultanti" si sa constati ca acestia se repeta intr-o ordine absolut intamplatoare.
De asemenea, mi se pare relevant ca doar consultantii cu rating 10 sa apara in sectiunea "Consultanti cu activitate in comunitatea Avocatnet.ro."
Poate isi mai exprima si ceilalti colegi parerea...multumesc!
Initial, consultantii cu aceleasi note erau ordonati in ordinea vechimii, respectiv a numarului mesajelor. Insa, datorita acestui fapt, aceeasi consultanti erau mereu pe locul 1 al clasamentului.
In privinta consultantilor care ar trebui afisati in sectiunea de care vorbiti dvs., am o singura intrebare: ce se intampla daca niciun consultant nu are nota 10? Asta e si motivul pentru care am ales ca in sectiunea "Consultanti cu activitate in Avocatnet.ro" sa fie afisati primii 20 de consultanti in ordinea notelor.