avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 538 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice Corectare erori aritmetice
Discuție deschisă în Achiziţii publice

Corectare erori aritmetice

Buna ziua,

va rog sa ma ajutati cu un sfat privind corectarea erori aritmetice din formularul de oferta.
La o licitatie cu procedura online am depus formularul de oferta cu o valoare diferita (~8100 Ron) fata de oferta financiara criptata.
In valoarea totala am adaugat pretul unitar la unul dintre tabelele de calcul, in loc sa adaug valoarea totala din acel tabel.
La acest moment AC imi cere clarificari dupa cum urmeaza:
"... din corectarea erorilor aritmetice reiese ca pretul propunerii financiare este ***.131 si nu de ***.011, asa cum ofertantul a calculat propunerea financiara.
Fata de acest aspect, in temeiul art. 140, alin. 9 din HG 394/2016, comisia apreciaza necesar a fi solicitate clarificari, sens in care va rugam sa va exprimati acceptul cu privire la corectarea erorilor aritmetice.
Totodata se solicita reatasarea formularului de oferta, corectat si completat cu suma corecta a propunerii financiare, semnat cu semnatura electronica extinsa."
Pot modifica pretul unitar pentru a ajunge la valoarea criptata? sau cum trebuie sa procedez pentru a nu fi exclus.

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: BUSINESS ABSOLUT CONSULTING SRL , Consultant credite si finantari 12:20, 6 Octombrie 2017
Asa cum va solicita si in clarificari, modificati formularul de oferta, astfel incat acesta sa coincida cu oferta criptata ca valoare. Prin urmare faceti modificarile necesare, acesta neputand fi un motiv de respingere. Daca era un motiv de respingere nu va mai solicitau clarificari.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Corectare erori aritmetice creatza_70 creatza_70 Buna seara! Am intocmit o oferta financiara si mi s-a comunicat de catre AC ca am gresit la calculul devizului oferta. Uitandu-ma acum peste calcule, ... (vezi toată discuția)
Corectarea ofertei financiare zinates zinates ne confruntam cu urmatoarea problema De multe ori anexele la formularul de oferta financiara contin greseli -suma preturilor unitare nu este aceeasi cu ... (vezi toată discuția)
Diferenta sume intre forumular oferta si centralizator oferta Dragos N. Dragos N. Am urmatoarea speta... Suma trecuta de catre o societate in [b]formularul de oferta [/b]este intr-un anumit cuantum iar in [b]centralizatorul ofertei(anexa si ... (vezi toată discuția)