avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 927 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... condus sub influența alcoolului
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

condus sub influența alcoolului

Bună ziua. am condus sub influența alcoolului si fara permis, am intrat într un tir staționat; sunt la 2 a abatere. prima am primit anulare permis si 2 ani supraveghere. ce se poate intampla ? se pot invoca motive de sanatate. depresie etc pentru a nu face închisoare?
Ati comis infractiunile in termenul de supraveghere?
Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan” a scris:

Ati comis infractiunile in termenul de supraveghere?

inca nu începuse primul proces cand am facut a 2 a..pe fondul depresiei
Daca infractiunile sunt concurente, aveti sanse sa nu ajungeti la puscarie.
Ultima modificare: Duminică, 24 Septembrie 2017
Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan”, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poate sa primeasca cu suspendare? CristianPadurariu CristianPadurariu Un bun prieten a condus sub influenta alcoolului pe un drum comunal fara permis. Stiu ca pedeapsa pentru alcool consta intre 1 si 5 ani sau amenda, iar cea ... (vezi toată discuția)
Am fost prins fără permis de conducere fiind în stare de ebrietate ... regeleboss regeleboss Am fost prins fără permis de conducere fiind în stare de ebrietate 0,97 aerul expirat ,fiind prima abatere,primul dosar penal ,la ce mă pot aștepta (vezi toată discuția)
Sfaturi pentru evitarea dosarului penal silvanab silvanab Buna ziua, Problema mea este legata de conducerea sub influenta alcoolului. Am condus sub influenta alcoolului iar la alcool test mi-a iesit 0,48. ... (vezi toată discuția)