avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1438 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Luna tatalui
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Luna tatalui

Buna..ca sa beneficieze de luna tatalui,trebuie sa aiba 12 luni lucrate?el s-a angajat cu CM in martie si eu am nascut primul copil in 2015,iar acum sunt in c8ntinuare in CCC2 ,pana in 2018..el trebuie sa ia doua luni,eu mergand de pe o maternitate pe alta..multumesc
Cel mai recent răspuns: Alina Muresan , utilizator 12:45, 26 Septembrie 2017
Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conditii de intrarea tatalui in concediu de crestere copil mikemc mikemc Va rog sa ma ajutati cu o opinie privind urmatoarea situatie: 1. sotia este in concediu de crestere copil cu o durata de 2 ani (pentru primul copil), ... (vezi toată discuția)
Indemnizație de creștere a copilului Alex.Larisa Alex.Larisa Bună seara. Am și eu o nelămurire. Băiețelul meu a împlinit vârsta de doi ani în martie, iar pana în februarie am beneficiat de indemnizație de ... (vezi toată discuția)
Insarcinata in timpul concediului de crestere copil pana la 2 ani ioana.manuela76 ioana.manuela76 buna ziua! am ramas insarcinata pe perioada somajului si am beneficiat de cele 90 de zile de concediu medical 2014- 2015, pana ce am intrat in concediu ... (vezi toată discuția)