avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 605 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Accident auto, vinovatul fără RCA. Ce altă opțiune ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Accident auto, vinovatul fără RCA. Ce altă opțiune am să recuperez dauna în afară de instanța civilă?

Mi-am găsit mașina lovită rău în parcare. Vinovatul a fugit dar l-am găsit. Nu are RCA. Ce altă opțiune am să recuperez daună în afară de judecată pe civil?????
Ultima modificare: Luni, 25 Septembrie 2017
Admin, administrator
Cel mai recent răspuns: Ioan Ciobanu , Expert judiciar 11:47, 28 Septembrie 2017
Evenimentul se incadreaza in categoria accidentelor de circulatie. Vinovatul neavand asigurare RCA trebuie sa va adresati FPVS pentru despagubire. Daca vi se refuza plata despagubirii sau oferta de despagubire este nesatisfacatoare trebuie sa va adresati instantei.
ing. Ioan Ciobanu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident auto cu masina fara rca leorot leorot Buna seara, Am fost lovit de o masina care nu mi-a acordat prioritate. Masina este pe o firma si nu avea rca valabil. Am mers la politie si am dovada de ... (vezi toată discuția)
Accident cu avarii - 2 autoturisme simgi simgi Buna ziua, Pe 3 Feb, anul curent, am oprit la o trecere de pietoni, 2 persoane fiin angajate in trecere, din spate o dubita W, m-a lovit. Ambele masini au ... (vezi toată discuția)
Victima accident rutier, cheltuieli de spitalizare foarte mari maria_3008 maria_3008 Buna seara, Sunt victima unui accident auto, produs pe timp de noapte prin tamponarea unui autovehicul cu o caruta nesemnalizata corespunzator, eu fiind ... (vezi toată discuția)