avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1815 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... concurs pentru ocuparea unui post
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

concurs pentru ocuparea unui post

Dacă o persoană a participat la un concurs pentru ocuparea unui post şi nu a fost pus în drepturi cu toate că a câştigat acel concurs ce poate face?
Cel mai recent răspuns: Florin Lucian Manolescu , Consultant managementul calitatii 12:22, 7 Octombrie 2009
Cine a organizat concursul ?
O institutie publica sau o firma privata?
O instituti publica a organizat concursul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concurs - functie publica alexdobree alexdobree Buna seara! As dori sa-mi clarificati si mie, daca se poate, urmatorul aspect. In cazul in care particip si reusesc sa castig concursul pentru ocuparea unei ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. am participat la un concurs la o institutie publica. ... Danalisaniuc Danalisaniuc Buna ziua. Am participat la un concurs la o institutie publica. Eu am fost clasata pe locul II. Persoana care a castigat concursul nu s-a prezentat la ... (vezi toată discuția)
Concurs danapantea danapantea in institutia unde lucrez se v-a organiza un concurs pentru ocuparea unui post vacant doresc sa ma inscriu la acest concurs deoarece postul este unul superior ... (vezi toată discuția)