avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 380 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Se suspenda executarea silita?
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Se suspenda executarea silita?

Buna ziua!
Daca o societate intra in insolventa, in reorganizare judiciara, avand in curs o executare silita pornita de o banca, se suspenda executarea?
Arat ca societatea a luat un credit de la banca si din cauza unei "tepe" luata de la o firma din italia a oprit temporar activitatea. Ulterior o societate i-a cerut insolventa si termenul fixat este luna aceasta. ce se poate intampla in acest caz?
Cel mai recent răspuns: S.C. SERVICII COMERCIALE S.R.L. , Consilier juridic 09:37, 6 Octombrie 2009
Executarea silita se suspenda de drept - art. 36 din Legea 85/2006.
firma a contestat starea de insolventa in termen de 10 zile? Sau cel putin are vreo sansa (la rece spus) sa dovedeasca faptul ca nu este in insolventa?
nu a contestat ci a recunoscut. urmeaza pronuntarea instantei.
Cu siguranta se va pronunta in privinta deschiderii procedurii generale de insolventa

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatie la executare-partajul bunurilor comune ginacoseru ginacoseru am un bilet la ordin avalizat de catre administratorul soc x.acesta se afla in procedura falimentului. biletul a fost primit garantie si completat in luna ... (vezi toată discuția)
Insolventa Barabas Reka Barabas Reka As dori sa vad niste pareri in legatura cu insolventa, de fapt intrebarea ar fi care situatie este mai avantajoasa pentru o societate, daca introduce firma ... (vezi toată discuția)
Insolventa prin reorganizare gheor gheor O societate aflata in insolventa prin reorganizarea are un credit garantat cu un bun imobil aflat in proprietatea personala a administratorului, poate fi ... (vezi toată discuția)