avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1696 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... schimb imobiliar
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

schimb imobiliar

intentionez sa fac un schimb imobiliar. Daca declaram valoarea imobilelor 25000 euro cat trebuie sa platim la notar?se face schimb pe schimb. nimeni nu da diferenta. Se mai plateste impozitul de 3% ? daca fac schimbul acum am voie sa vand terenul imediat? trebuie sa platesc ceva undeva, vreun impozit in plus daca il vand apoi cu o valoare mai mare?
Cel mai recent răspuns: stelutanicoleta , utilizator 23:12, 29 Septembrie 2017
Daca intentionati sa realizati schimb de imobile,urmeaza sa achitati c/v onorariu notarial
Dupa incheierea actului notarial aveti dreptul sa dispuneti dupa propriul interes de bunul proprietate,respectiv sa il instrainati
Mulțumesc! Deci nu mai dam impozit. Cum se calculează onorariul notarial in funcție de valoarea imobilelor?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare/schimb de apartamente nikosbab28 nikosbab28 Am un apartament cu 2 camere si vreau sa-l schimb cu unul cu 3 camere + diferenta si vreau sa stiu ce fel de contract se face de schimb , de proprietate sau ... (vezi toată discuția)
Schimb de imobil roxana luiza roxana luiza cat m-ar costa actele pentru a face schimb de locuinte? (vezi toată discuția)
Diferenata dintre contractul de vanzare-cumparare si cel de schimb imobiliar AAA.mag60 AAA.mag60 buna seara , v-as ruga sa ma lamuriti : 1) din punct de vedere juridic , un contract imobiliar de vanzare-cumparare este de preferat in raport cu unul de ... (vezi toată discuția)