avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 959 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Pentru ce perioada se poate pastra arhiva unei ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Pentru ce perioada se poate pastra arhiva unei asociatii de proprietari?

Buna ziua,
avem o arhiva a asociatiei de proprietari destul de mare....cam de vre-o 19 ani. Deja nu prea mai avem unde sa tinem atatea hartii. Suntem in situatia in care vom fi preluati de o firma de administrare imobile. Intrebarea este: cat mai tinem toate hartiile vechi... poate ma lamureste cineva ca nu am gasit nicaieri un raspuns pe care sa ma pot baza.
Multumesc anticipat
Si ca sa-mi dau cu parerea despre aspectul nou al forumlui...sincera sa fiu era mai prietenos cel vechi, pe acesta abia l-am gasit si nu l-am recunoscut.
Ultima modificare: Vineri, 29 Septembrie 2017
oret20, utilizator
Cel mai recent răspuns: oret20 , utilizator 18:52, 29 Septembrie 2017
Statele de plata au de exemplu termen de pastrare de 50 de ani.
Daca nu mai aveti spatiu de depozitare puteti preda arhiva la o firma autorizata pentru arhivare din orasul dvs.
Care sunt termenele de păstrare a documentelor financiar-contabile?
www.avocatnet.ro/articol_424...

POPA GHEORGHE a scris:

Statele de plata au de exemplu termen de pastrare de 50 de ani.
Daca nu mai aveti spatiu de depozitare puteti preda arhiva la o firma autorizata pentru arhivare din orasul dvs.

Va multumesc pentru raspuns !
Stiam si eu ca arhivele in general sunt pastrate pentru o perioada de 50 ani. Oare mai apuc ? Ha, ha, ha ! Culmea este, (si pentru asta am pus intrebarea) ca cei de la primarie au spus ca daca sunt in regula cu toate actele nu mai este nevoie sa pastram decat pentru 5 ani in urma.
Va multumesc oricum pentru raspuns...deci statele de plata sunt obligatorii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pastrare documente in arhiva si posibilitatea de distrugere crinab crinab Care sunt documentele care trebuie pastrate de firma si care sunt termenele. Ce se intampla cu documentele vechi care nu sunt obligatorii de pastrat ? Ce se ... (vezi toată discuția)
Cati ani trebuie pastrate actele intr-o firma? ShadowElf ShadowElf Buna tuturor, este o intrebare mai veche de-a mea care a ramas fara raspuns... Cati ani trebuie tinute actele unui SRL In principal ma intereseaza facturile ... (vezi toată discuția)
Cum si de unde recuperez o carte de munca moisamonica64 moisamonica64 Ma intereseaza cum pot obtine si de unde cartea de munca sau o copie a cartii de munca a fratelui meu care a plecat din tara legal, prin casatorie in ... (vezi toată discuția)