avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 271 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Acte necesare declarare auto licitatie
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Acte necesare declarare auto licitatie

Buna ziua!
De curand am participat la o licitatie Anaf si am fost declarat adjudecatar al unui autoturism.
La declararea acestuia la taxe si impozite locale mi se va cere certificat fiscal de la fostul proprietar sau nu mai este necesar?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: vitalsmart , utilizator 19:17, 2 Octombrie 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Este suficient actul de adjudecare
Azi am fost la directia de taxe si impozite si intradevar este nevoie doar de actul de adjudecare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Restituire taxa de participare licitatie CorinaStefan30 CorinaStefan30 Buna ziua, Am depus o oferta pentru un apartament exectut prin ANAF. Am achitat avansul de 10 % pentru participarea la licitatie, insa in ziua licitatiei ... (vezi toată discuția)
Licitatie finante dorinbirdean dorinbirdean Buna ziua, Doresc sa particip la licitatie unui bun executat de AFP Timisoara. Intrebarea mea este: daca proprietarul bunuluii care este executat nu si-a ... (vezi toată discuția)
Vanzare terenuri-licitatie cu strigare pincag pincag Pentru a participa la o licitatie cu strigare privind vanzarea unor terenuri conform caietului de sarcini tb platita o taxa de participare si garantie de ... (vezi toată discuția)