avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 434 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Schimbare loc de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Schimbare loc de munca

Am depus dosarul pentru stimulent , dar intre timp nu mai sunt multumita de locul de munca care il am daca doresc sa.l schimb pot sau afecteaza cu ceva la dosar , am fost eleva inainte am beneficiat de indemnizatie pana acum si m.am angajat pentru prima data mmai devreme cu 3 luni ca bebele sa faca 2 ani
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:24, 1 Octombrie 2017
Puteti sa va schimbati locul de munca, insa pentru a primi stimulent in continuare trebuie ca data incetarii vechiului c.i.m. = data inceperii activitatii in baza noului c.i.m.

de mutat la somaj.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stimulent cryys cryys Buna ziua, M am întors din concediu de creștere copil cu 95 de zile inainte de a împlini copilul 2 ani, la un alt angajator fara sa am întrerupere in ... (vezi toată discuția)
Acordarea stimulentului de insertie daca schimb locul de munca alinutza_b_b alinutza_b_b As vrea sa stiu daca acordarea stimulentului de insertie ( cu ocazia reincadrarii in munca inainte de implinirea varstei de 1 an an) este conditionata de ... (vezi toată discuția)
Stimulent inserție Matei2016 Matei2016 Buna ziua!daca ma intorc la vechiul loc de munca cu 60 de zile mai devreme si intre timp imi schimb locul de munca mai beneficiez de stimulent?sau trebuie ca ... (vezi toată discuția)