avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 624 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Radierea unei masini vanduta fara acte si pe care nu o ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Radierea unei masini vanduta fara acte si pe care nu o mai gasesc...

Ce sanse am si ce trebuie sa fac pentru a putea radia o masina de pe numele meu, masina pe care am vandut-o in anul 2004 fara acte de vanzare-cumparare, doar cu o chitanta scrisa de mana, si care intre timp a fost vanduta si revanduta mai multor persoane, in prezent ne mai stiind nimeni unde se afla sau daca mai exista.Cu multumiri anticipate, astept raspunsul dumneavoastra.
Cel mai recent răspuns: Ninarina55 , utilizator 22:11, 18 Noiembrie 2009
Puteti solicita de la Serviciul Public Comunitar - Regim permise de conducere si inmatriculare a vehiculelor , daca masina dvs. a fost radiata de drept, conform art. 6 din OUG 189/2005.
rodica382002 a scris:

Puteti solicita de la Serviciul Public Comunitar - Regim permise de conducere si inmatriculare a vehiculelor , daca masina dvs. a fost radiata de drept, conform art. 6 din OUG 189/2005.


Va multumesc mult pentru raspuns! Tocmai ca m-am interesat la S.P.C., masina nu a fost radiata,figureaza tot pe numele meu, avand certificatul de inmatriculare preschimbat in anul 2002 nu a beneficiat de aplicarea acestui articol.Cel caruia i-am vandut-o a fost imputernicit de catre mine, prin procura legala, sa intocmeasca actele de vanzare -cumparare in absenta mea (la acea data trebuia sa plec din tara) si implicit sa se ocupe si de radiere, lucrul pe care nu l-a facut, preferand sa o vanda mai departe tot fara acte, in prezent ne mai stiind unde si la cine a ajuns masina si ne mai avand nici un fel de act al masinii. De mentionat ca in toti acesti ani taxele de impozit au fost platite numai de mine.Deci aceasta fiind situatia, nu stiu ce ar trebui sa fac pentru rezolvarea ei si va rog din nou sa-mi dati un sfat. Mii de multumiri!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda pentru rovigneta / masina vanduta iosifk iosifk Buna ziua, Rog sa imi spuneti cum as putea proceda (ce ar trebui sa fac?) pentru a rezolva problema in privinta unui autoturism vandut de circa 3 ani, care ... (vezi toată discuția)
Radiere masina catalinion84 catalinion84 Buna ziua. Va rog sa ma lamuriti si pe mine in urmatoarea problema caci nu mai inteleg nimic. Am vandut acum cateva luni un autoturism catre cineva. Am facut ... (vezi toată discuția)
Radiere auto cosminmeny cosminmeny cum se poate radia un autoturism si care sunt pasii pentru radiere daca acesta a fost vandut si nu mai am nici un act legat de masina, doar un simplu contract ... (vezi toată discuția)