avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 323 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Divortul
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Divortul

Se poate desface căsătoria la prima înfățișare daca parata este de acord cu ce cere reclamantul? Daca da când voi putea intra in posesia actului de divorț?
Ultima modificare: Marți, 3 Octombrie 2017
Maruscuta, utilizator
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 19:09, 3 Octombrie 2017
Buna seara,
Da daca ambele parti se inteleg asupra tuturor capetelor de cerere.
Sentinta va va fi comunicata teoretic in 30 de zile, practica in cateva luni si va putea fi legalizata la 33 (30 de zile termen legal si 3 zile ale postei) de zile de la comunicare daca nu este atacata cu apel.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sentinta divort bianca20 bianca20 Buna ziua, Va rog sa ma ajutati in legatura cu descifrarea unei sentinte de divort, comunicata prin posta la data de 20.06.2011. Infatisarea a avut loc in ... (vezi toată discuția)
In cat timp iese hotararea de divort? mihasava35 mihasava35 Buna seara. In 26 mai 2016 sa pronuntat divortul. Fostul sot nu a contestat hotararea in cele 30 de zile in care o putea face. Intrebarea mea este,in cat ... (vezi toată discuția)
Anulare divort !!! bflorin24 bflorin24 Nu stiu daca titlul este corect exprimat dar ce ma intereseaza pe mine este urmatorul lucru: -pe data de 02.03.2011 am avut ultima infatisare in procesul de ... (vezi toată discuția)