Locuiesc la casa cu 2 apart. casa scarilor comuna. Intr-o zi vecinul de deasupra a montat o teava de apa rece pe la mine prin hol profitand de faptul ca doar bunica care locuieste temporal acolo e acasa, desi bunica nu a fost de acord cu instalarea uacestei tevi improvizate instalatorul impreuna cu vecinul au montat-o. la intoarcerea mea acasa am vazut teava si l-am rugat pe vecin ca in timp de 10 zile sa mute teava. Nu a vrut. Dupa care eu am demontat-o si i-am pus dop. el a ramas fara apa rece.
Teava a fost montata fara proiect, fara proces verbal doar ca o improvizatie fara sa urmeze traseul din rapit.
In cateva zile m-am trezit cu o plangere penala pentru tulburarea folosirii locuintei adusa de politistul din cartier. I-am explicat situatia si cum vecinul nu a vrut sa dezbata problema plangerea s-a trimis inapoi la sectia generala.
Ce mi se poate intampla in cel mai rau caz?
Multumesc.
Multumesc mult pentru sfaturi, asa voi face .
Si eu ma tem ca problema nu mai necesita amanare. Copilul va veni in curand ( 2-3 saptamani) si nu vreau sa il terorizeze acesti indivizi prin izbituri in tevile de la calorifere si batai in pereti.
Va multumesc inca o data pentru sfaturile bune.
Si noi sintem in aceeasi situatie si a trebuir sa punem apartamentul in vanzare si sa incercam sa ne mutam pentru ca nici mama Politiei nu i-a potolit. rrromania
Revin la acest subiect (montatul tevii in apartamentul meu de catre vecin si demontarea ei de catre mine- de unde a rezultat plangerea penala pt tulb. folosintei loc.) deoarece acest caz inca se mai cerceteaza la sectia de politie de care apartin, si mi s-a deschis dosar penal desi am adus toate dovezile necesare- acte proprietate, martori, poze...etc.
Nu mi s-au dat detalii, am dat doar o declaratie si atat.
Ce pot sa fac sa se incheie odata cercetarea? Ce curs are o astfel de plangere? E normal sa se ajunga aici, sau e cursul pe care trebuie sa il urmeze?
Au trecut 8 luni si inca nu s-a inchis dosarul.
Multumesc.
Inundat de vecin
adrianagropo
Buna ziua! Am si eu o problema : acum cam vreo 3 luni am fost inundata de vecinul de deasupra, pe o portiune nu foarte mare de tavan din baie, din cauza unei ... (vezi toată discuția)