avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 701 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Cât costa zagranul?
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Cât costa zagranul?

cit costa zagranul la 24de ore
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 19:33, 14 Octombrie 2017
Luminați-ne: ce e acela zagran? :)
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Este ceva care nu exista dar cu toate acestea se afla peste tot, parerea mea. :)
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Jumatate din cat costa cel pt 48 de ore,
Ma gandesc ca, daca nu este vorba despre zargan pe care personal il consider o delicatesa si pe care-l prefer de cate ori am ocazia, atunci este vorba despre zagran adica pasaportul moldovenesc obtinut cu taxa de urgenta, adica la 24 de ore. Sincer, nu stiu exact cat costa dar cred ca este usor de aflat de pe site-ul oficialitatilor moldovenesti (daca nu cumva userul este interesat de zagranul de Romania).
Ultima modificare: Sâmbătă, 14 Octombrie 2017
trandafir2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa de urgenta buletin danycicea danycicea Buna ziua ma numesc Daniel mar interesa sa stiu cit costa taxa de urgenta pt schimbarea buletinului ( expirat ) in termen de cite zile se poate elibera ,,,, Va ... (vezi toată discuția)
Acte notariale diaspora diaspora Buna Ziua, caut de ceva vreme pe net informatii in legatura cu valabilitatea actelor notariale din terte tari la ambasadele si consulatele romanesti. ... (vezi toată discuția)
Buna ziua sper ca site ul mai este funcțional.. sunt cetățeancă ... Carolina09 Carolina09 Buna ziua sper ca site ul mai este funcțional.. Sunt cetățeancă a Republicii Moldova de curind am primit cetățenie română,luna aceasta deja trebuie sa ... (vezi toată discuția)