avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 390 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Hotarare executorie
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Hotarare executorie

Buna dimineata !!in urma cu 6 luni am castigat prin o.sentinta a judecatoriei Oltenita dreptul de avea legaturi personale cu fiul meu in prima si in a 3a saptamana din luna de vineri ora 18:00 pana duminica ora 18:00!!si dreptul de lua copilul in vacante 3 saptamani vara si 2 saptamani iarna !!Fosta mea sotie a refuzat sa respecte acest program spunand ca ea respecta ordonamta prezidentiala care a fost hotarata inainte de divort si ca ea nu respecta nimic pana nu se judeca apelul!!am facut nenumarate plangeri la politie si nimeni nu ma luat in seama!!este adevarat ca nu am avut dreptate si hotararea nu este valabila ??
Cel mai recent răspuns: Laurentiu lucian , utilizator 12:47, 5 Octombrie 2017
Este valabilă și executorie hotărârea, dar trebuie să vă adresați unui executor judecătoresc pentru a o pune în executare silită.
Dacă mama copilului nu o respectă, altă cale decât executarea silită nu prea aveți.
Dapix a scris:

Este valabilă și executorie hotărârea, dar trebuie să vă adresați unui executor judecătoresc pentru a o pune în executare silită.
Dacă mama copilului nu o respectă, altă cale decât executarea silită nu prea aveți.

Poi si cu zecile de plangeri facute la politie ce fac??nu produc nici un efect??
Laurentiu lucian a scris:
Poi si cu zecile de plangeri facute la politie ce fac??nu produc nici un efect??

Nu, din păcate nu produc efecte sesizările la poliție. Polițistul în astfel de cazuri, cel mult poate juca rolul de mediator.
Dacă nu apelați la executorul judecătoresc, timpul va trece în defavoarea dvs.
Ultima modificare: Joi, 5 Octombrie 2017
Dapix, utilizator
E prea tarziu acum pentru ca doamna a facut apel si programul de vizita a fost modificat!!sper sa mai existe vreo metoda de a ataca decizia instantei de apel!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Program de preluare minor gaz gaz Buna ziua! Inainte de toate, craciun fericit tuturor! In urma cu cateva luni sa decis la judecatorie urmatoarele: [quot]...dispune ca exercitarea ... (vezi toată discuția)
Executare hotărâre judecătorească yo85 yo85 Potrivit acestei hotărâri și articolului 448 din noul cod de procedura civila privind executarea hotărârilor judecătorești pot sa benefiecez de acest ... (vezi toată discuția)
Executare silita program de vizitare minor popescunicolae popescunicolae Buna seara problema mea este urmatoarea: Am un proces in care am fost parat de reclamant in ceea ce priveste programul de vizitare minor, (proces de fond) ... (vezi toată discuția)