avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1674 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... concediu odihna
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

concediu odihna

buna ziua
As vrea sa stiu cate zile de concediu se acorda pt vechime de 13-14 ani
va multumesc
Cel mai recent răspuns: MMARI , utilizator 22:04, 6 Octombrie 2009
o speta: un salariat lucreaza in per ian-mai cu 8 ore/zi si salariul de 1819 lei, iar in per,iun-sept cu 4 ore/zi si sal.869 lei . Cu 01 oct depune cerere pt incetare cim (art.55/b). Trebuie sa-i achit am c-val. CO neefectuat.Conform legii CO se calc raportand suma salariilor din ultimele 3 luni la suma zilelor lucratoare ale ultimelor luni, rezultand o medie zilnica pe care o inmultim cu nr. zile CO. deci: (869x3)/(65 zile) .
Exista vreo prevedere legala care sa oblige angajatorul la calculul CO separat pt. cele 2 perioade?. daca da , care ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dreptul la concediul de odihna solomcarmendamiela solomcarmendamiela Va rog sa-mi spuneti cate zile de CO are dreptul unangajat. Conf. Contractului unic pe tara stiu ca 21de zile. V-as ruga daca se poate sa-mi spuneti cate zile ... (vezi toată discuția)
Concediul de odihna marleen7019 marleen7019 Buna ziua, Am 10 ani vechime in munca, lucrez la un Dispecerat sisteme alarma, si as dori sa stiu la cate zile pe an am dreptul pentru CONCEDIUL de ODIHNA, ... (vezi toată discuția)
Numar zile concediu pup_me pup_me Buna, sunt angajata din 15 ianuarie 2006 pana in 01.12.2008 cu pauza o luna si apoi din 01.01.2009 m-am reangajat , as vrea sa stiu cate zile de concediu mi ... (vezi toată discuția)