avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 380 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Divort sector 5 Bucuresti
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Divort sector 5 Bucuresti

Buna ziua ,este un caz foarte ciudat,dupa ce prima data mi s_a anulat divorul la judecatoria de care apartineam pe motiv ca judecatoria nu este competenta pt ca eu si sotia avem ultimul domiciliu in strainatate ,avocatul imputernicit sa ma reprezinte in lipsa mea ,m_a asigurat ca a depus o noua cerere de divort la sectorul 5 Bucuresti Pe data de 3 mai,eu nici in aceasta zi data de 6 octombrie nu am primit nici un raspuns sau macar o citatie in legatura cu procesul ,avand in vedere ca avocatul imi spune mereu ca trebuie sa astep intai citatia.untrebarea mea este ,cat timp dureaza sa_mi ajunga o citatie,sau unde asi putea sa ma interesez ca acest divort este depus avand in vedere ca avocatul nu mi_a dat nici o dovada.multumesc
Cel mai recent răspuns: Tamarra , utilizator 13:25, 19 Octombrie 2017
Accesaţi site-ul Judecătoriei sector 5 , în stâga daţi click pe "Dosare". în rubrica din mijlocul paginii vă tastaţi numele; dacă este un dosar pe rol cu numele dvs., daţi click şi vedeţi ce scrie pe pagină. Dacă nu găsiţi un număr de dosar, încercaţi să tastaţi în rubrica "Dosare" numele soţiei - se întâmplă să mai greşească operatorii de la instanţe.
Ultima modificare: Vineri, 6 Octombrie 2017
Martonze, utilizator
Verificati pe portal.just.ro
Pentru ca sotii nu au domiciliul in Romania, instanta cometenta este Judecatoria Sector 5.
Dar instanta la care s-a depus cererea nu cred ca a "anulat" asa cum spuneti. Cred ca a trimis dosarul catre judecatoria competenta, adica sector 5.
Puteti sa verificati pe portal si ce anume a dispus instanta care s-a declarat necompetenta
Vorbiti cu avocatul sa va explice.
Încercați să rezolvați problemele care au dus la respingerea cererii sau ce s-a întâmplat.
El cunoaște situatia juridică exactă.
Legea va da dreptul si sa consultați alt avocat, sa vada actele si sa va explice daca avocatul dvs. nu are timp sa va explice.
Avocatul poate merge la dosar si sa va studieze dosarul si sa vada care este problema ca sa puteti intelege.
E posibil.sa nu puteți divorta daca nu remediată problemele si apoi sa.deschideți alt divorț.
Ultima modificare: Sâmbătă, 7 Octombrie 2017
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
Am incercat sa caut pe portal dosarul,dar imi apare un dosar dar motivul dosarului este exetcitarea dreptului parintesc ,pe mine ma intereseaza daca din luna mai este vreun dosar pe numele meu sau al sotiei cu motivul divort.numele meu este Paliciuc Fanel si sotia Paliciuc Anca
Ultima modificare: Joi, 19 Octombrie 2017
Tamarra, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Citatie pierduta- cum aflu nr. de dosar ? alyflorin10 alyflorin10 Buna ziua am primit o citatie cu nr dosarului si am pierduto cum pot afla nr dosarului la judecatoria sectorului 2 ? (vezi toată discuția)
Nu stiu daca fostul sot a divortat de mine klay klay in urma cu 12 ani m_am despartit de sotul meu.de atunci nu mai stiu nimic de el.el mi_a luat toate actele si eu n -am avut cum sa divortez.si in momentul de ... (vezi toată discuția)
Divort complicat pushtoaik21 pushtoaik21 buna ziua. in urma cu multi ani am fugit din locuinta conjugala, eu si fetita mea (1 an), datorita faptului ca ma sotul meu ma batea crunt. la scurt timp m_a ... (vezi toată discuția)