avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 641 soluții astăzi

Reges-Online: Operațiuni esențiale și situații speciale. Ghid practic pentru o gestionare corectă și eficientă a registrului. Vezi agenda evenimentului și participă →

Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... restituire taxa auto
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

restituire taxa auto

cui se restituie "taxa auto" proprietarului masinii sau celui care a achitat-o initial ? Exista cazuri cand o masina a carei taxa a fost platita , sa fie vanduta la unul sau mai multi proprietari..cine va fi indreptatit sa solicite taxa ? cel care a achitat initial (primul proprietar ) sau ultimul proprietar care este in posesia masinii ?

Alte discuții în legătură

Taxa poluare ptr auto euro 5 ce a mai fost inmatriculat in ro maria17 maria17 Buna ziua, Am urmatoarea speta:Auto Skoda Octavia fabricat 2010, Euro 5 cumparat in 2010 in Romania ca auto nou de proprietar roman, vanduta apoi altui ... (vezi toată discuția)
Taxa prima inmatriculare - auto leasing DAN 27 DAN 27 Am achizitionat un autorism in sistem leasing. Toate cheltuielile facute probabil de firma de leasing (taxe privind inmatricularea, taxa numere, taxa ... (vezi toată discuția)
Recuperare taxa de prima inmatriculare rabusanuraluca rabusanuraluca Buna ziua va rog frumos sa-mi spuneti, in vederea evitarii unor cheltuieli inutile, daca sunt sau nu indreptatita sa actionez statul in judecata pentru ... (vezi toată discuția)