avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 609 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Chemare in garantie firma in insolventa
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Chemare in garantie firma in insolventa

Acum 2 luni un transportator contractat de firma mea (casa de expeditii) distruge marfa unui client. Dosarul de dauna a fost respins caci masina avea prelata rupta ceea ce a dus la udarea marfii. Clientul meu ma da in judecata pt recuperarea contravalorii marfii. Intrebarea mea este urmatoarea: pot chema transportatorul in garantie daca este in insolventa din 2016? Daca aveti alte idei is recunoscator.

Alte discuții în legătură

Viciu transport TudorEmilia TudorEmilia Buna ziua, daca se incheie un contract de transport intre o firma si o casa de expeditii care la randul sau incheie contracte cu 2 firme de transport pentru ... (vezi toată discuția)
Chestie ilogica poate ma lamureste cineva mirceasb mirceasb Buna seara , ma confront cu o situatie putin ilogica in mintea mea, poate ma lumineaza si pe mine cineva: In anul 2017 un transportator subcontractor al meu ... (vezi toată discuția)
Dauna asig cmr office_log office_log In urma efectuarii unui transport rutier de marfuri international,la una din livrari s-a constatat deprecieri la doua bucati panouri sandwich si pt care am ... (vezi toată discuția)