avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1646 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Recuperare taxa prima inmatriculare daca nu mai detin ...
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Recuperare taxa prima inmatriculare daca nu mai detin chitanta ANAF si nici certificatul de inmatriculare

Ce pot face pentru a-mi recupera taxa platita in anul 2007 avand in vedere ca nu mai detin chitanta de la ANAF si nici copia dupa certificatul de inmatriculare? Masina a fost vanduta impreuna cu toate actele din care mai am copie dupa cartea de identitate, contractul de vanzare cumparare si procesul verbal de scoatere din evidenta mijloace de transport.
Multumesc,
Cel mai recent răspuns: amandru , utilizator 07:31, 13 Ianuarie 2018
Salut.ai rezolvat in vreun fel ca sunt si eu in aceeasi situatie
Romeo1983 a scris:

Salut.ai rezolvat in vreun fel ca sunt si eu in aceeasi situatie

Nu am rezolvat nimic. Nu am avut timp să merg la Anaf să aflu si nici pe forum nu a răspuns nimeni...
Am fost la ANAF si am inregistrat cererea de restituire depunand doar cartea masinii. Acum astept sa primesc raspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare taxa auto fara talon ? raiders81 raiders81 Nu mai detin autoturismul,pot justifica ca mi-a apartinut,prin copie carte identitate,chitanta anaf de plata a taxei,acte radiere , etc.Cei de la fisc nu imi ... (vezi toată discuția)
Buna ziua Taxaauto Taxaauto Am imatriculat o mașină în martie 2016 , după câteva luni am vânduți, am înțeles că îmi pot recupera taxa chiar daca e vanduta, dețin copie a ... (vezi toată discuția)
Diferenta taxa poluare vs. taxa de timbru Drujescu Drujescu Buna ziua.Eu am vandut masina si nu pot prezenta cartea masinii si talonul in original.Daca anexez numai copii dupa carte si talon plus copie si original dupa ... (vezi toată discuția)