atreidex	                   

Am o intrebare referitoare la achizitia de suplimente nutritive online. 
In ultimii ani am comandat online diverse suplimente nutritive din SUA. 
Pana acum ... (vezi toată discuția)
	                    atreidex	                   

Am o intrebare referitoare la achizitia de suplimente nutritive online. 
In ultimii ani am comandat online diverse suplimente nutritive din SUA. 
Pana acum ... (vezi toată discuția)

Loredana80	                   

In urma cu 3 ani am facut o comanda online la Eu***or, pentru primul pachet de curs Germana Incepatori deoarece primul pachet era la promotie si doream sa vad ... (vezi toată discuția)
	                    Loredana80	                   

In urma cu 3 ani am facut o comanda online la Eu***or, pentru primul pachet de curs Germana Incepatori deoarece primul pachet era la promotie si doream sa vad ... (vezi toată discuția)

elena_crys	                   

Buna Ziua!    De curand mi-am cumparat de pe internet un telefon NOU,dar dupa ce l-am scos din cutie,pe langa faptul ca nu era sigilat,in momentul in care ... (vezi toată discuția)
	                    elena_crys	                   

Buna Ziua!    De curand mi-am cumparat de pe internet un telefon NOU,dar dupa ce l-am scos din cutie,pe langa faptul ca nu era sigilat,in momentul in care ... (vezi toată discuția)