avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 286 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general fals in acte
Discuție deschisă în Contabilitate în general

fals in acte

Buna ziua ....Am o cunostinta pe care patronul a fortato sa semneze bilanturi si acte intocmite de alte persoane iar acum tot angajatorul vrea sa o dea in judecata pe faptul ca el nu a semnat nimik dak nu isi face demisia si sa plece din firma....cum se poate asa cv???Ce are de facut???Va rog mult ajutati-ma sa stiu ce sfat sa-i dau...va multumesc...
Cel mai recent răspuns: ContSters47264 , utilizator 14:52, 6 Octombrie 2009
Daca nu poate face dovada constrangerii de catre patron , este pasibila de raspundere in situatia in care aceste o da in judecata si face dovada falsurilor. In mod normal , nu ar fi trebuit sa semenze asa ceva .Daca insa crede ca poate dovedi acest lucru, sa nu se lasde intimidata si , in situatia in care patronul insista ca ea sa isi dea demisia , sa sesizeze ITM-ul...
cu ce ar putea sa dovedeasca ???
De exemplu cu martori, inregistrari...orice ar putea-o disculpa...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obligat sa demisionez eduard edy eduard edy inainte cu aproximativ 3 sapt sa intru in postanatal patronul unde lucrez mi-a dat termen de 15 zile sa imi caut loc de munca si sa imi semnez demisia pe un ... (vezi toată discuția)
Demisie vio_viorica vio_viorica buna seara!am si eu o prb:in noiembrie 2009 mi-am dat demisia de la o pizzerie deoarece patronul nu isi indeplinea obligatiile scrise in contract,deaorece nu ... (vezi toată discuția)
Am aflat dupa 4 luni ca sunt concediat costy1 costy1 Am lucrat timp de un an de zile la o firma, bineanteles cu carte de munca. Anul acesta in februarie, angajatorul a considerat ca plateste prea multi bani la ... (vezi toată discuția)