Nu va alintati agpas, nu vorbesc despre mine si nici despre dvs, ci trag concluzii din ceea ce postati, si anume: scrieti intr-un interval orar si cu o frecventa ce face imposibila orice alta activitate, povestiti ce plangeri si demersuri faceti, nu povestiti nimic despre copil, s-ar putea sa fie doar imaginar, in schimb nu e postare a mea care sa va lase rece si nu e postare in care sa nu pomeniti de vinovatia exclusiva a mamei.
Doamna PS, era de asteptata mai multa originalitate de la dumneavoastra insa bag de seama ca s-au cam tocit rotitele. asta era textul cu care ma atacati pe mine, ca sigur orele la care scriu denota, fac si dreg.......... Sa incep oare sa fiu gelos? Simt ca nu mai sunt asa special pentru dumneavoastra.......
Cat priveste dorinta dvs si a altora ca dvs ca celuilalt parinte sa-i fie bine, sunt convinsa ca e sincera, caci binele celuilalat s-ar putea sa contribuie si la bunastarea dvs, asa ca de ce nu. Eu scriu pe forum din fotoliu, aia merge la munca, si din cand in cand imi da banca sms ca mi-au intrat bani de penalizari in cont, asa ca imi comand si-o bere si-o pizza, pentru binele copilului desigur, ca a intrat renta. O viata de barbat, plina, plaina de realizari, ce sa zic
Consider ca aceste discutii nu au legatura cu subiectul. a inteles cred off-ul dumneavoastra toata lumea, nu considerati ca penalizarile sunt corecte. Aveti insa ce sa faceti? Nu, doar sa trageti tare sa incasati un bonus sa va mai ajutati fata sa plateasca din penalizari.
In rest, revenind la subiect, as zice subiectul s-a dus foarte departe.
Femeia a intrebat daca i se poate lua copilul, i s-a raspuns.
E o intrebare insa de ce ii sfatuiti pe barbati la intelegere iar pe femei sa sara, sa nu lase pruncii cu tatal lor...... doar in prezenta lor.
Ori.....o femeie care a iesit si sufleteste dintr-o relatie nu mai arde de dor sau drag sa stea in preajma fostului. Iar asta cu ne-am despartit, sunt fericita si implinita dar ma tin de coada ta ca umbra.......sa o creada altcineva.
Poate intre timp cei doi protagonisti s-au si impacat.
Asemenea comportamente insa si asemenea sfaturi vor duce ca tatii sa incepe sa fuga cu pruncii cand doar se gandesc la divort. Pentru ca altfel le sunt rapiti practic copii.
Cat despre mama care asigura tot copilului ei......da, sunt mame care asa fac si sunt niste eroine. Si sunt si alte mame care se ascund dupa povestea acestor femei si din spatele lor mint si abuzeaza.
Avem toate categoriile doamna, depinde doar de noi ce parte sprijinim si ce alegem sa credem.
Iar eu cred ca un copil are dreptul in egala masura la amandoi parintii.