avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1358 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Lichidare SRL
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Lichidare SRL

Salutare!
Sunt adm. unui SRL cu datorii catre stat de 1250 RON si vreau sa inchid firma datorita restrangerii activitatii, pot face acest lucru fara sa fiu tras la raspundere ca persoana fizica?
Cel mai recent răspuns: GEANCONE , utilizator 12:36, 7 Octombrie 2009
In conditiile in care se dovedeste culpa d-voastra. in calitate de administrator, raspunsul este afirmativ.
Multumesc pentru raspuns. Dar doresc sa stiu cum se poate dovedi culpa adm. si in baza in carei legislatii se face ichiderea societatii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Raspundere civila sau penala asociat unic dandea27 dandea27 Buna ziua, Doresc sa infiintez un SRL in care sa fiu asociat unic. Unul dintre angajati va fi administator. In cazul in care in timpul administrarii ... (vezi toată discuția)
2 asociati in srl Valentina_D Valentina_D Buna seara, Sunt asociata intr-un SRL , 50/50 parti sociale. Cum eu sunt deja revocata din functia de administrator, singurul administrator a ramas celalalt ... (vezi toată discuția)
Vazarea/cesionarea unui srl adrian976 adrian976 am si eu un srl care momentan este suspendat.nu am datorii la stat in schimb am la un furnizor,aproximativ 15000 ron.am si de recuperat peste 20000 de ron de ... (vezi toată discuția)