avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1527 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizatie crestere copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizatie crestere copil

Buna ziua! Copilul s-a nascut pe 4 octombrie 2017 si eu nu mai lucrez de pe 18 octombrie 2016. Pot beneficia de indemnizatia pentru cresterea copilului?
Cel mai recent răspuns: Iulia.Cosa , utilizator 17:54, 16 Octombrie 2017
Va multumesc frumos!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot beneficia de indemnizația pentru cresterea copilului Persidaalexandra Persidaalexandra Buna as vrea sa stiu daca pot beneficia de indemnizația pentru cresterea copilului daca am fost asistent personal după o persoană cu dizabilitati timp de ... (vezi toată discuția)
Daca am o luna intrerupere in munca pot beneficia de indemnizatie pentru cresterea copilului? valieu valieu o sa nasc undeva prin septembrie 2012 dar cele 12 luni anterioare sunt cam problematice.pe luna octombrie 2011 am apucat sa muncesc 3 zile si am inteles ca se ... (vezi toată discuția)
Concediu crestere copil Lps ped Lps ped Buna ziua! Va prezint situatia urmatoare: Am lucrat, dupa cum urmeaza: 15 sept. 2015-15 iun. 2016 15 sept. 2016 -16 iun. 2017 Acum voi avea contract tot ... (vezi toată discuția)