avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 753 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Recuperare taxa de poluare
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Recuperare taxa de poluare

Bună ziua.Spuneti-m va rog,dacă se mai poate recupera taxa de poluare,i cazul in care eu am copie după documentele masinii,chitanta car dovedește faptul ca am achitat taxa si hotărâre judecătorească i care cei de la Anaf sunt obligati să-mi înapoieze banii?Mentionez faptul ca anul trecut eu am vândut mașina,deci nu mai detin doxumentele originale,doar copii ale acestora.Mulțumesc.
La acest moment se poate face numai pe cale administrativă-sunt suficiente copiile.
Vă adresați direct ANAF.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reinmatriculare auto cu numere ro icemanciprian icemanciprian buna ziua,acum ceva timp am cumparat o masina inmatriculata pe Arges,cu taxa platita,dovada de la ANAF aproape toate in regula,numai ca ...pe spatele talonului ... (vezi toată discuția)
Diferenta taxa poluare vs. taxa de timbru Drujescu Drujescu Buna ziua.Eu am vandut masina si nu pot prezenta cartea masinii si talonul in original.Daca anexez numai copii dupa carte si talon plus copie si original dupa ... (vezi toată discuția)
recuperare taxa de poluare la auto vandut !? adonis33 adonis33 Se mai poate recupera taxa de poluare la un autoturism pe care l-am vandut ? Am toate documentele masini in copie xerox .Singurul document care imi lipseste ... (vezi toată discuția)