avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 604 soluții astăzi

Reges-Online: Operațiuni esențiale și situații speciale. Ghid practic pentru o gestionare corectă și eficientă a registrului. Vezi agenda evenimentului și participă →

Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... ANAF
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

ANAF

Dacă am cont pe Spațiul Virtual al ANAF impunerile imi vor fi trimise strict pe adresa de e-mail sau și la adresa din domiciliu prin posta?

Alte discuții în legătură

Anaf impunere Kat18 Kat18 Bună ziua! În prezent nu mai locuiesc la domiciliul meu fiscal, dar nu am facut modificările aferente in buletin. Acum, trebuie sa imi vina o impunere de la ... (vezi toată discuția)
Atentie la riscul contului spatiu privat virtual IonIoanaAnca IonIoanaAnca Buna ziua! Dat fiind ca sunteti atat de prietenosi cu cititorii, imi permit sa va fac o sugestie de informatie importanta despre SPV pe care sa o dati ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! am avut la bcr un fond de investiții pana in noiembrie ... anemona1 anemona1 Buna ziua! Am avut la BCR un fond de investiții pana in noiembrie 2021. De la banca mi s a spus că în ianuarie va trebui sa achit o taxa la ANAF. As dori ... (vezi toată discuția)