avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 612 soluții astăzi

Reges-Online: Operațiuni esențiale și situații speciale. Ghid practic pentru o gestionare corectă și eficientă a registrului. Vezi agenda evenimentului și participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... ANAF impunere
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

ANAF impunere

Bună ziua! În prezent nu mai locuiesc la domiciliul meu fiscal, dar nu am facut modificările aferente in buletin. Acum, trebuie sa imi vina o impunere de la ANAF la adresa de domiciliu și eu nu doresc acest lucru. Dacă imi fac cont pe Spațiul Virtual ANAF impunerile viitoare o sa imi vina doar prin e-mail sau și prin posta la adresa de domiciliu din buletin?

Alte discuții în legătură

Anaf Kat18 Kat18 Dacă am cont pe Spațiul Virtual al ANAF impunerile imi vor fi trimise strict pe adresa de e-mail sau și la adresa din domiciliu prin posta? (vezi toată discuția)
Se transfera taxele si amenzile catre sectorul 1? ocean_eyes1983 ocean_eyes1983 Buna ziua! Sper ca am scris unde trebuie. Am si eu o nedumerire. Maine merg la notar cu sotul meu pentru a divorta! Nu mai locuim impreuna de la 1 august 2012. ... (vezi toată discuția)
Cum platesc din spania cei 57,75 lei la casa de sanatate alexandruteutisan alexandruteutisan Sant cetatean roman stabilit in Spania nu lucrez , ma intretine copilul , nu am venit in Spania nici in Romania , cum pot achita aceasta suma lunara , cum pot ... (vezi toată discuția)