avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 604 soluții astăzi

Reges-Online: Operațiuni esențiale și situații speciale. Ghid practic pentru o gestionare corectă și eficientă a registrului. Vezi agenda evenimentului și participă →

Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Taxa
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Taxa

Ce acte sunt necesare pt persoanele care au vîndut autoturismul.....la recustituirea taxei.

Alte discuții în legătură

Certificat de atestare fiscala din urma ninos ninos Buna In urma cu o luna am cumparat un autoturism .Vanzatorul nu era trecut pe carte, el la randul lui a cumparat si el aceasta masina de la altcineva, ... (vezi toată discuția)
Recuperare taxa de poluare mașină achiziționată în leasing stela chelner stela chelner Buna ziua O persoana a cumparat un autoturism in leasing si a achitat si taxa de poluare. La terminarea contractului de leasing a vindut masina.Cine este ... (vezi toată discuția)
Radiere masina viorel33 viorel33 Buna seara. Am o intrebare: acum doi ani cumnatul meu a vindut masina al carui proprietar era sora mea. Ideea este ca a vindut-o doar cu un act de mina. Anul ... (vezi toată discuția)