avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 768 soluții astăzi

Reges-Online: Operațiuni esențiale și situații speciale. Ghid practic pentru o gestionare corectă și eficientă a registrului. Vezi agenda evenimentului și participă →

Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Recuperare taxa de poluare mașină achiziționată ...
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Recuperare taxa de poluare mașină achiziționată în leasing

Buna ziua
O persoana a cumparat un autoturism in leasing si a achitat si taxa de poluare. La terminarea contractului de leasing a vindut masina.Cine este indreptatit sa solicite recuperarea taxei de poluare cumparatorul actual care detine si masina sau persoana care a achitat-o la incheierea contractului de leasing.
Va multumesc.

Alte discuții în legătură

Taxa prima inmatriculare contract leasing lumi71 lumi71 Buna ziua In martie 2007 am achizitionat un autoturism nou in leasing pe persoana fizica, pentru care am achitat ulterior inscrierii in circulatie a ... (vezi toată discuția)
Recuperare taxa de poluare 2010 pentru masinile in leasing Consumatorul Consumatorul Buna ziua, De curand am achizitionat un autoturism in leasing (martie 2010). Zilele acestea am primit de la firma de leasing factura pentru taxa de ... (vezi toată discuția)
Taxa poluare autoutilitare moldovan_aurelian moldovan_aurelian Buna ziua. Am si eu o nelamurire. Vreau sa inmatriculez o autoutilitara, cumparata in leasing in 2009 si in luna aceasta a expirat contractul. Masina are o ... (vezi toată discuția)