avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1477 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Diicot - arest preventiv, plata cauțiune
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Diicot - arest preventiv, plata cauțiune

Daca o persoana a fost arestata preventiv pt 30 de zile poate scapa daca plateste acea cautiune? Daca da atunci cum va procedaz?
Cel mai recent răspuns: AndreeaBalan , utilizator 19:09, 19 Octombrie 2017
Pentru ce infractiune (incadrarea juridica) este arestat?
Ultima modificare: Joi, 19 Octombrie 2017
Ceausescu Liliana - Birou de Mediator, Mediator
Trafic de persoane doar ca aici sa incadrat, el doar a dus 2 oameni la o stana
In situatia de fata nu puteti proceda decat cum au aratat colegii mei in postarile anterioare. Faceti o cerere care are ca obiect inlocuirea masurii arestarii preventive cu masura arestului la domiciliu. Cererea se va analiza si daca judecatorul o considera intemeiata, prin incheiere data in camera de consiliu acesta admite in principiu cererea si stabileste o cautiune, acordand un termen pentru depunerea acesteia.
Ultima modificare: Vineri, 20 Octombrie 2017
Ceausescu Liliana - Birou de Mediator, Mediator
Cat ar costa aceasta cautiune?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inculpatul poate să facă cerere pentru înlocuirea măsurii controlului judiciar cu măsura arestului la domiciliu? Zebedeu Zebedeu Inculpatul poate să facă cerere pentru înlocuirea măsurii controlului judiciar cu măsura arestului la domiciliu? (vezi toată discuția)
Arestarea preventiva - competenta si publicitate cezarad cezarad Doresc sa va intreb cine judeca o contestatie la arestarea preventiva pentru o infractiune care cade in competenta Judecatoriei? Tribunalul sau Curtea de Apel ... (vezi toată discuția)
Arestare dupa condamnare in prima instanta picika80 picika80 acum am aflat ca o persoana condamnata la prima instanta poate fi arestata...deci sentinta nu trebuie sa fie definitiva....in ce cauri? intreb deoarece am un ... (vezi toată discuția)