avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 565 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Pensie de întreținere student
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Pensie de întreținere student

Buna ziua,am o nelamurire va rog sa ma ajutati.Dupa divort tatal copilului a fost obligat la plata pensiei alimentare pana la varsta de 26 de ani intru-cat copilul era la facultate.Dupa al doilea an de studiu si-a intrerupt studiile pe un an de zile dupa care si-a continuat.Itrebarea mea este ca pe perioada de intrerupere a studiilor copilului nu i se cuvine pensia alimentara?si pe perioada vacantelor?Va multumesc de raspuns,
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 14:22, 19 Octombrie 2017
Buna ziua,
Pe perioada intreruperii NU dar pe perioada vacantelor DA intrucat vacantele fac parte din procesul de invatamant!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Urgent va rog ... - probleme cu pensia alimentara pe perioada studiilor, mario555 mario555 Buna ziua, Nepotul meu are 22 de ani si anul acesta termina facultatea 3 ani la zi. A primit pensie alimentara conform legii pe perioda facultatii. Intentia ... (vezi toată discuția)
Pensia pentru copilul major care a intrerupt studiile Gheorghe Patrascu Gheorghe Patrascu Buna ziua, stiu ca pensia de intretinere este datorata copilului major pana la terminarea studiilor, fara a depasi 26 de ani. As vrea sa aflu daca ... (vezi toată discuția)
Cum se acorda pensia alimentara a copilului dupa 18 ani daca acesta este inca elev carro carro Copilul meu implineste luna acesta 18 ani si este inca elev , trece in clasa XII. Mai are un an de liceu si apoi, sper sa merga la facultate. Primeste pensie ... (vezi toată discuția)