avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 513 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Am folosit din greșeală un card care nu era al meu ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Am folosit din greșeală un card care nu era al meu iar deținătorul a făcut plângere penală. La ce mă pot aștepta?

Am folosit din greseala un card la pos. Nu stiu cum a ajuns la mine in geanta,,eu nu am fost atenta si am achitat niste cumparaturi in 2-3 ocazii,cand persoana in cauza a zis ca ii lipseste cardul,eu acasa m-am uitat si l-am gasit,m-am speriat f tare si l-am aruncat.intre timp a facut plangere la politie,mi-a venit citatie. Si nu stiu ce sa fac ce sa zic. Va multumesc si astept un raspuns
Ultima modificare: Vineri, 20 Octombrie 2017
Admin, administrator
Cel mai recent răspuns: sorin.damian , utilizator 13:26, 23 Octombrie 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
N-am aruncat cu noroi......trebuia specificat ca este contactless.......simplu.......ca de regula cardurile sunt prevazute cu pin

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inselaciune, probabil mihai06 mihai06 buna ziua si multumesc celor care vor raspunde.in anul 2011 tatal meu a decedat in urma unei afectiuni cardiace ,fratele meu care locuia impreuna cu el a gasit ... (vezi toată discuția)
Se vor obosi sa ma caute? ccfraud ccfraud Am cumparat de la un hacker dupa mIRC doua carduri bancare furate. Doar datele, nu si cardurile fizice. Mi-am incarcat contul la Cosmote, mi-am cumparat ... (vezi toată discuția)
Furt intre concubini !!! paul_codrin paul_codrin Buna ziua,va rog sa imi dati un sfat in sensul ca in urma unei certuri si discutii cu concubina mea am fost reclamat de aceasta pt furt.intr o ordine de idei ... (vezi toată discuția)