avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 633 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Recuperare certificat fiscal auto
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Recuperare certificat fiscal auto

Buna seara! Am cumparat o masina sh,acum aproximativ 6 luni,de la un tanar,care s-a dovedit ca fiind foarte neserios,deoarece ma amana cu certificatul fiscal de atunci. Din lipsa de experienta i-am achitat suma integral. Acum o saptamana am reusit sa obtin duplicat de pe cartea masinii,si de atunci nu imi mai raspunde la telefon. Credeti ca pot recupera fiscalul,legal? Efectiv,m-a terminat psihic. Contra-cost,daca ma puteti ajuta,va rog sa ma contactati. Va multumesc anticipat!
Ultima modificare: Luni, 23 Octombrie 2017
AlexandruSpanu, utilizator
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 23:34, 23 Octombrie 2017
Atat timp cat vanzatorul,la incheierea formalitatilor de tranzactionare auto nu a prezentat certificatul fiscal si fisa de radiere auto,evident acesta se inregistreaza cu debite in evidenta fiscalal
Varianta legala de obtinere certificatul fiscal o reprezinta achitarea integrala a debitului in sarcina contribuabilului vanzator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Achizitionare masina ContSters442557 ContSters442557 Bunaseara , as dorii sa stiu detaliat daca avetii timpul necesar sa ma lamuritii si pe mine daca vreau sa cumpar o masina imatriculata in romania ce acte ... (vezi toată discuția)
Vânzare - cumparare auto mihaiclaudiugabriel mihaiclaudiugabriel Am cumpărat o mașină în luna octombrie 2017, dar certificatul fiscal l-am primit in 4 ianuarie 2018 . Intrebarea mea este : Primesc amenda ,daca ma duc sa ... (vezi toată discuția)
Cumparare auto - nu am primit certificat fiscal Suselin Suselin Buna seara si un Craciu fericit tuturor ! Am auzit de acest forum si as vrea sa am o parere/sfat avizat pt a iesi dintr-o incurcatura uriasa: Am cumparat ... (vezi toată discuția)