avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1663 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Cum te poti face sef de serviciu din sef de birou, ...
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Cum te poti face sef de serviciu din sef de birou, fara a sustine examen

buna ziua, sunt total nelamurit, in institutia subordonata primariei unde lucrez, exista o institutie cu personalitate juridica,conducatorul acesteia, in urma cu cateva luni, a modificat prin C.L. organigrama si a transformat cateva functii de sef birou in functii de sef serviciu, comasand cateva compartimente cu birouri. nimic anormal pana aici, problema este urmatoarea: cum poti transforma aceiasi sefi de birou in sefi de serviciu, fara a organiza concurs? din cate stiu, nu sunt imputerniciti cnf L188 pe 6 luni, Multumesc anticipat pentru raspuns
Ultima modificare: Marți, 24 Octombrie 2017
aalin1, utilizator
Cel mai recent răspuns: aalin1 , utilizator 10:48, 26 Octombrie 2017
Sa inteleg ca pana acum, nici unul dintre juristi nu intelege cum se poate???? Exact asa gandesc si eu. Culmea este ca se poate...si se poate pentru mai multi,,nu doar pentru unul singur. inclusiv prin modificare de organigrama.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Componenta structurii de monitorizare sci + atributii oanaportar oanaportar Conform OMFP nr.946/2005, in cadrul institutiei noastre publice, sefii de compartimente /birouri /servicii care sunt numiti membri ai Structurii de ... (vezi toată discuția)
Transformarea functiei de sef compartiment in sef birou CLARA1969 CLARA1969 daca un compartiment devine birou ce demersuri trebuie facute ca seful de compartiment sa devina sef birou (vezi toată discuția)
Cati subordonati trebuie sa aibe un contail sef ? oanaportar oanaportar - Buna seara ! Va rog sa imi spuneti, intr-o institutie publica, ce numar minim de subordonati trebuie sa aiba un contabil pentru a deveni contabil sef ... (vezi toată discuția)