avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 514 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Inchiriere cladire rezidentiala in scop turistic
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Inchiriere cladire rezidentiala in scop turistic

Buna ziua,
Va rog o opinie. Doresc - persoana juridica - sa inchiriez o cladire incadrata ca si cladire rezidentiala de catre persoana juridica care o detine. Eu doresc sa folosesc cladirea ca si camere de inchiriat - turistic reglementat - dar proprietarul doreste sa includa in contractul de inchiriere ca destinatia cladirii este rezidentiala (cu explicatia ca nu vrea sa facem birouri, magazine, etc si nu doreste sa trecem in scop turistic). Ma va impiedica acest lucru sa desfasor activitatea economica?

Alte discuții în legătură

Impozit pe casă propietar persoana juridica - chirias persoana fizica RaduNNN RaduNNN Buna ziua, Detin o garsoniera intr-un bloc de apartamente finalizat in 2015, pe persoana juridica. Locuinta este inchiriata unei persoane fizice, cu ... (vezi toată discuția)
Declarare spatiu: rezidential sau nerezidential kalyana kalyana Buna seara Am urmatoarea situatie In anul 2015,am construit un spatiu pe persoana fizica,care ulterior a devenit in urma unui contract de comodat intre mine ... (vezi toată discuția)
Declaratie impozit locuinta lupascumihaela lupascumihaela Buna ziua, Doresc un raspuns si o lamurire la urmatoarea situatie: Ca persoana fizica detin o locuinta P+1 in suprafata totala de 187mp(93.5 parter si ... (vezi toată discuția)