avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1513 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice modificare valoare contract
Discuție deschisă în Achiziţii publice

modificare valoare contract

Bună!
Am finalizat o cerere de oferte cu variantă finală de licitaţie electronică cu o valoare a contractului conform alocaţiiolor bugetare aprobate.
În aceeaşi zi am primit un alt buget diminuat care mă împiedică să închei contractul la valoarea iniţială.
Dacă acum îl închei pe banii care îi am în buget(mai puţini decăt valoarea contractului), şi ulterior semnării contractului pe suma mai mică primesc şi diferenţa de fonduri ,mai pot modifica valoarea contractului, sau pot trece vreo clauză în contract în acest sens ?
Cel mai recent răspuns: andr33apn , utilizator 08:31, 8 Octombrie 2009
Ulterior semnarii contractului pe o suma mai mica nu mai puteti sa primiti o eventuala diferenta de bani decat daca se semneaza un act aditional de modificare a pretului.B-)
Din practica, de obicei la cap.plati din contract se trece defalcat :;
1) Suma initiala disponibila si care se plateste in termen de ...
2) Suma pe care o mai aveti de primit ulterior prin alocare de fonduri....cu precizarea "plata x lei se va face in functie de disponibilitatile financiare a beneficiarului achizitor".
Pentru ca in general contractele se negociaza cu antreprenorul general.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract multianual luciad luciad Buna ziua, In urma unei licitatii deschisa a fost atribuit un contract multianual de lucrari. Care este valoarea care va fi prevazuta in contract - ... (vezi toată discuția)
Pretul contractului doinasmeu doinasmeu am finalizat procedura offline cu fază finala licitaţie electronică de cerere de oferte pentru vânzare bilete avion. 1. cum închei contractul, pentru ce ... (vezi toată discuția)
Subventie constructie locuinte danpuiu305 danpuiu305 Buna ziua, in 2009 am inceput constructia unei locuinte prin ANL, semnand un contract de construire cu un Antreprenor General, si deoarece ma incadram in ... (vezi toată discuția)