avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1054 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Suport Tehnic Ajutor privind utilizarea ... utilizare forum
Discuție deschisă în Ajutor privind utilizarea facilităţilor Avocatnet.ro

utilizare forum

Buna ziua, am pus o intrebare pe forum si apoi m-am inregistrat ca utilizator. Am pierdut ceea ce am scris sau se afla in verificare si apoi apare? multumesc
Cel mai recent răspuns: sandman , utilizator 16:09, 28 Octombrie 2017
Raspunsurile/intrebarile postate nu sunt verificate in prealabil si apoi publicate in acest Forum .

Prin urmare, mai intai trebui sa sa va inregistrati si apoi sa postati.
1 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Acum nu se mai pot incarca fisiere in postare, gen poze sau pdf-uri?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Postare poze pe net razvan_s razvan_s Salut. Am cautat pe site ceva de acest topic, dar nu am gasit exact ceea ce ma intereseaza pe mine. Daca repet ceva ce s-a mai scris, va rog sa ma scuzati. ... (vezi toată discuția)
Schimbare avatar ContSters64839 ContSters64839 Sunt de aproape un an inregistrat pe site-ul avocatnet.ro si n-am avut absolut nici o problema tehnica pana acum vreo saptamana. Am incercat sa remediez singur ... (vezi toată discuția)
Modificari 26 aprilie Alin Popescu Alin Popescu De la inceputul anului ne-am orientat cu precadere spre rezolvarea problemelor legate de incarcarea cu dificultate a paginilor Avocatnet.ro. Proiectul nostru a ... (vezi toată discuția)