avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 369 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Custodia copiilor
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Custodia copiilor

Acum 2 luni am părăsit domiciliul conjugal din cauza neînțelegerilor cu soțul meu(jigniri, amenințări, loviri )copii rămânând la el din păcate,menționez că avem doi copii în vârstă de 15 respectiv 6 ani.Intenționez să intentez acțiunea de divorț dar pana la pronunțarea divorțului doresc custodia copiilor, soțul refuzându-mi încredințarea lor.Ce demersuri trebuie să fac???Va mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Gabr13la11 , utilizator 16:28, 28 Octombrie 2017
Mergeți la judecătoria si proces ordonanța prezidențială de incredintarea copiilor pana la divort
Trebuie mai întâi să introduc actele de divorț sau pot sa cer ordonanta mai înainte de ăsta? ???Enache Ana a scris:

Mergeți la judecătoria si proces ordonanța prezidențială de incredintarea copiilor pana la divort

1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Introduceţi acţiunea de divorţ , care va avea mai multe capete de cerere - divorţ, autoritatea părintească, domiciliul minorilor, pensia de intreţinere,-şi în aceeaşi zi promovaţi o acţiune pe calea ordonanţei preşedinţiale, pentru domiciliul copiilor la Dvs. Copilul cel mare va fi audiat.Depinde şi de el cu cine vrea să locuiască în continuare.
Mulțumesc frumos pentru sfat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am o problema in legatura cu divortul gynutza_sweet gynutza_sweet sunt casatorita si am o fetita in varsta de 2 ani,nu ma mai inteleg cu sotul si il banuiesc de adulter. nu stiu ce sa fac,daca plec de la el si iau fetita cu ... (vezi toată discuția)
Parasire domiciliu conjugal masterflo masterflo Buna seara! Va rog sa ma ajutati cu o mica lamurire in urmatoarea speta: O familie cu 3 copii, mama pleaca la munca in strainatate, tatal ramane cu copii ... (vezi toată discuția)
Divort cu minor Cristina Popesti Cristina Popesti As dori sa va relatez o situatie complicata in care se afla o ruda de-a mea si as dori sa stiu cum este mai bine sa procedeze pentru introducerea actiunii de ... (vezi toată discuția)