avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1519 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Anchetă socială în Irlanda, primăria nu are ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Anchetă socială în Irlanda, primăria nu are fonduri să plătească juristul. Ce se întâmplă în acest caz cu procesul de divorț cu încredințarea minorului?

Cine trebuie să plătească juristul care trebuie sa facă ancheta sociala la domiciliul părintelui din Irlanda? Daca nu plătește nimeni ce se întâmplă cu procesul de divorț cu încredințarea minorului ?Mama a deschis divorțul și vrea încredințarea deplină a minorului,ea locuind în Irlanda.S-a cerut ancheta sociala la domiciliu ei și cei de acolo nici nu fac așa ceva,nici nu au auzit de așa ceva.Acum s-a contactat un jurist de către judecătoria noastră ,care cere 600 euro .Daca se refuza sa se plătească acest jurist ce se poate întâmpla?
Ultima modificare: Sâmbătă, 28 Octombrie 2017
Admin, administrator
Nu am inteles de unde este juristul si ce treaba ar avea cu ancheta socială.
Nu juriștii fac ancheta socială.
Ultima modificare: Duminică, 29 Octombrie 2017
gi-jane2, moderator
Asa mi-au comunicat in prima faza : ca un jurist va face ancheta sociala dar de fapt cel care a fost contactat e un consilier psihologic si lucrator social.
Poate fi si jurist dar nu juristul o face.
Mergeam în Irlanda special sa prind 6 cazuri pe saptamana asa daca era cu juriști sau avocați...dar nu este...

Dacă trebuie să platiti obligatoriu nu aveți cum evita.
Sa va angajați si avocat sa va scape v-ar costa mai mult...
Buna ziua, cum as putea da obtin o ancheta sociala aici in Irlanda?Vreau da imi aduc copilul aici dar imi trebuie ancheta sociala si nu stiu unde trebuie da ma duc,va multumesc frumos.
Ultima modificare: Joi, 22 Octombrie 2020
Bercut, utilizator
Probabil ca este necesar un proces in Romania.
Cautati avocat in localitatea unde va avea loc procesul ca sa va faca formele necesare procedurale.

Alte discuții în legătură

Procedura de divort Constantin Dascal Constantin Dascal Locuim in Ireland de aproape 10 ani,avem un copil minor de 15 ani. Cum trebuie sa procedam daca suntem de comun acord cu divortul? Care sunt etapele care ... (vezi toată discuția)
Divort de comun acord Anabella31 Anabella31 Buna ziua. As dori sa stiu care este cea mai simpla modalitate pentru un divort de comun acord cu 3 copii minori? M-am gandit la varianta de a merge la notar ... (vezi toată discuția)
Stabilire domiciliu minori in uk ghenadi ghenadi Buna ziua, sunt in proces de stabilire a domiciliului 2 minori in UK. Minorii sunt in Romania. Am solicitat ancheta sociala de la Consiliul de care apartin si ... (vezi toată discuția)