Reges-Online: Operațiuni esențiale și situații speciale. Ghid practic pentru o gestionare corectă și eficientă a registrului.Vezi agenda evenimentului și participă →
Am tras pe dreapta o masina din 2005 timp de 2 ani am mai platit la ea impozit pana cand am primit o somatie de la primarie sa mut epava de pe domeniul pubilc...am dus-o in curte la tara si acum constat ca am de plata la primarie 580 lei penalitati si 550 lei impozit total pe autoturism...ce as putea face?
Atat timp cat in evidenta fiscala detineti calitatea de proprietar asupra bunului imobil,este temeinic si legal sa datorati obligatii la buget
Chiar daca ati mutat epava auto in curtea proprietatii dv,auto se afla in evidenta fiscala,respectiv datorati obligatii aferente
Analizati varianta favorabila pentru a va debarasa de epava ex predati epava la unitate specializata si in baza documentului de predare primire solicitati radierea din evidenta fiscala
Mai exista si alte variante
Radiere auto
Marinatud
Pentru o mașină care s-a scos certificatul fiscal de la primărie pt radiere din circulație se mai plătește impozit de la această dată pana la radierea ... (vezi toată discuția)