avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 738 soluții astăzi

Reges-Online: Operațiuni esențiale și situații speciale. Ghid practic pentru o gestionare corectă și eficientă a registrului. Vezi agenda evenimentului și participă →

Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Impozit si penalitati pentru o rabla din 2005
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Impozit si penalitati pentru o rabla din 2005

Am tras pe dreapta o masina din 2005 timp de 2 ani am mai platit la ea impozit pana cand am primit o somatie de la primarie sa mut epava de pe domeniul pubilc...am dus-o in curte la tara si acum constat ca am de plata la primarie 580 lei penalitati si 550 lei impozit total pe autoturism...ce as putea face?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 11:09, 1 Noiembrie 2017
Atat timp cat in evidenta fiscala detineti calitatea de proprietar asupra bunului imobil,este temeinic si legal sa datorati obligatii la buget
Chiar daca ati mutat epava auto in curtea proprietatii dv,auto se afla in evidenta fiscala,respectiv datorati obligatii aferente
Analizati varianta favorabila pentru a va debarasa de epava ex predati epava la unitate specializata si in baza documentului de predare primire solicitati radierea din evidenta fiscala
Mai exista si alte variante

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Scoatere masina de la impozit Adrian63 Adrian63 Am o masina cu motorul stricat (masina din SUA) si o tin in curte pana imi vin piesele din SUA pentru reparatie. Cum asta s-ar putea sa o fac la anu in vara ... (vezi toată discuția)
Radiere auto Marinatud Marinatud Pentru o mașină care s-a scos certificatul fiscal de la primărie pt radiere din circulație se mai plătește impozit de la această dată pana la radierea ... (vezi toată discuția)
Scoatere de la impozit un autovehicul Balasa13 Balasa13 Bună ziua, am o dacia 1310, pe care am cumparato cu contract de vânzare cumpărare, in 2013, dar nu am făcut transcriere, iar din 2015 nu am mai făcut nici ... (vezi toată discuția)