avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 213 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... pensie neprimita
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

pensie neprimita

Desi am primit decizia ca plata pensiei mele sa inceapa cu data de 04.10.2017, desi mi s-a promis plata efectiva in jurul datei de 27.10.2017, nu s-a intamplat nimic (cei de la posta mi-au spus ca "nu sunt pe lista") iar functionara de la casa de pensii mi-a spus (fara explicatii sau scuze) "...luna viitoare...".
Este correct si normal ce se intampla? Si ce ar trebui sa fac sa rezolv aceasta situatie?
V-as fi recunoscator pentru un sfat.
Cu multumiri,
Mircea Sibianu
Cel mai recent răspuns: simircea , utilizator 11:45, 2 Noiembrie 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Promisiuni verbale se fac multe. Va trebui sa asteptati, posta daca nu a primit in cont banii de la CPP pentru dvs., nu are cum sa va dea pensia.
Problema nu este cred la posta - in mod normal si legal casa de pensii era obligata sa trimita pensia pe luna in curs dar probabil se merge pe ideea ca pensionarii suparati mor mai repede si in acest mod se face economie la bugetul statului.
Ultima modificare: Marți, 31 Octombrie 2017
simircea, utilizator
Nu am de unde sti care este motivul pentru care CNPP nu a virat pensia dvs. in contul postei pentru ca de acolo sa ajunga la dvs.
Puteti sesiza Casa Nationala de Pensii Publice sau Ministerul Muncii.

Multumesc pentru raspuns.
Am trimis mesaj la CNPP si mi-au transmis ca nu am depus adeverinta de incetare a somajului ceea ce este fals - am numarul de inregistrare a depunerii adeverintei si l-am transmis si lor.
Ultima modificare: Joi, 2 Noiembrie 2017
simircea, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire de la casa de pensii Lucky3 Lucky3 Buna ziua ! Am poprire la Casa de pensie (ca tert poprit) . Primesc pensia prin posta, dar intampin mereu dificultati (ba nu au postas in zona noastra, ba ... (vezi toată discuția)
Pensie distribuita de posta romana in doua transe tonny401 tonny401 Buna seara,as dori sa stiu daca un factor postal distribuie o pensie oarecare,unui pensionar,in doua transe,ex.200 lei vineri seara si 280 lei a doua ... (vezi toată discuția)
Pensie de urmaș Anddreea24 Anddreea24 Buna ziua, Am și eu o problema. Din Februarie 2016 pana in prezent beneficiez de pensie de urmaș. Întrucât in momentul in care a fost depus dosarul ... (vezi toată discuția)