avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1258 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Ce sa fac?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Ce sa fac?

Am lucrat printr-o firma intermediara in Austria. Am avut grija de un batran timp de 2 saptamani. Nu am rezistat mai mult

Nu stiu la cine sa apelez , pentru ca mie imi vin scrisori in Romania in care mi se cere sa platesc contributiile sociale , in conditiile in care m-am rugat de firma intermediara in fel si chip sa imi inchida actele. Am depus si cerere. Cand am plecat nu i-a interesat ca nu prea stiu limba germana , dar cand a fost sa imi inchida actele m-au lasat sa ma descurc.

Unde trebuie sa ma adresez ca sa pot rezolva problema?
Va rog sa ma ajutati.
Cel mai recent răspuns: M7haela , utilizator 11:00, 2 Noiembrie 2017
eu va vad ca avand statut de somer, momentan; dar acolo unde ati lucrat nu va puteti depune demisia ? ei sa semneze ca ati plecat si aceea sa o trimiteti in Romania la ajofm ? ca vad ca firma de intermediere nu va ajuta
Se pare ca experienta are un cost . Data viitoare voi deschide ochii mai bine,
Gasesc eu o solutie pana la urma.
Ceea ce ziceti dumneavoastra nu cred ca reprezinta solutia" , dar va multumesc pentru parere si bunavointa! :)
Ultima modificare: Joi, 2 Noiembrie 2017
M7haela, utilizator
Sesizati Inspectia Muncii cu privire la problema dvs.
Va multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Neplata drepturi Alex04041982 Alex04041982 Am fost plecat in austria la ingrijit batrani,cu contract de munca.familia la care am lucrat mi-au virat in cont ca si cadou 1000 euro(spunandu-mi ca nu-i vor ... (vezi toată discuția)
Contributii platite in austria - pot beneficia de somaj? dimoi dimoi Buna ziua,spuneti-mi va rog daca am avut un contract de munca in Austria eu stand in Romania in aceasta perioada,contributiile mi-au fost achitate acolo,am ... (vezi toată discuția)
Viza pentru somaj nicu gaitan nicu gaitan ma numesc nicu si sunt din BR., in urma cu o zi m-am prezentat la somaj pentru prima viza in carnetul de somaj. Aici in loc sa primesc viza mi s-a oprit ... (vezi toată discuția)