avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 145 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Neplata drepturi
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Neplata drepturi

Am fost plecat in austria la ingrijit batrani,cu contract de munca.familia la care am lucrat mi-au virat in cont ca si cadou 1000 euro(spunandu-mi ca nu-i vor inapoi),(eu am refuzat pt ca nu aveam de unde inapoia),totusi mi-au virat.in prima luna ,in rest am primit banii de la firma angajatoare in totalitate.ultima tura nu am mai primit banii.am sunat familia sa vad daca au virat banii in contul firmei angajatoare si m-i s-a spus ca nu o sa primesc salariul pt ca eu am primit 1000 euro(asa mi-aspus familia) .eu fiin angajata cum as putea recupera banii pt care am lucrat 28 zile?.se poate ca familia sa nu-mi plateasca salariul la firma angajatoare? Va rog ajutati-ma........ Multumesc...
Cel mai recent răspuns: Alex04041982 , utilizator 10:19, 13 Septembrie 2018
Firma angajatoare era din Austria sau Romania?
Din austria
Luati legatura, pentru a primi indrumare ,cu Biroul ataşatului pentru probleme de muncă și sociale pentru RF Germania și Austria
Dna. Ioana Manole
Ataşat pentru probleme de muncă și sociale
Tel: + 49 (0)30 212 39 108
Fax: +49 (0)30 212 39 399
E-mail: berlin.social@mae.ro

sau

In adresati-va in Austria la Camera de Muncă – Arbeiterkammer
Ultima modificare: Joi, 13 Septembrie 2018
Cornel Vasile, Consilier juridic
Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Social în germania Gabi.. Gabi.. Buna seara am si eu nevoie de ajutor lucrez de aproape un an in germania cu o firma romaneasca si vreau sa ami iau familia cu mine eventual sa ma mut acolo ... (vezi toată discuția)
Pot recupera banii din germania Greurus Mihai Costel Greurus Mihai Costel Patronul nu mia dat toți banii .Mai are sa-mi dea 1400euro (vezi toată discuția)
Bună ziua,dacă fiul meu care este studenta ramas repetent ,mai ... Aurora Jantea Aurora Jantea Bună ziua,dacă fiul meu care este studenta ramas repetent ,mai poate beneficia de alocația din germania? (vezi toată discuția)